Padeltræning

Vi tilbyder undervisning hos Padel Court, hvor du har mulighed for at booke padel træning så du kan forbedre dine padel skills. Vi har ansat nogle erfarne og utrolig dygtige trænere, som står klar til at guide og træne dig til en bedre padelspiller. Vores trænere er uddannede og du kan derfor trygt booke din padel træning hos Padel Court. Du kan læse mere om de individuelle trænere her.
Du kan både booke en individuel træning hos en af vores trænere, eller hvis I er et makkerpar, kan I også booke jer ind sammen, for at udvikle jer til jeres fremtidige kampe på banen.

Anita

Padeltræning til alle niveauer

Padel er en fantastisk sport, da det er en sport, der kan spilles og nydes af spillere på alle niveauer. Uanset dit niveau kan en padeltræning hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og vedligeholde dem. Hos Padel Court tilbyder vi derfor træning til både begyndere og til erfarne spillere.
I træningen vil du arbejde med grundteknik og bevægelsesmønstre på banen. Du vil også opnå den større taktisk forståelse af spillet, som du vil kunne prøve af på banen næste gang du spiller. Når grundteknikkerne er på plads, vil de mere avancerede slag øves, såsom bandeja, vibora eller Chiquita, så du kan brillere og vise dig frem til din næste padel match!

Indflydelse på din egen padeltræning

Har du nogle bestemte ting du gerne vil øve på i din padeltræning, såsom din serv eller din baghånd, så laver vores dygtige trænere skræddersyede træninger så de passer til netop det du ønsker at blive bedre til.

Holdtræning i padel

Har du en fast padelmakker og vil i gerne udvikle jeres spil sammen, så tilbyder vores trænere også en fælles holdtræning til jer. I træningen som par arbejdes der på kommunikationen og samarbejdet imellem jer. I padel er det nemlig afgørende at forstå hinanden bevægelser og at kunne træffe den næste beslutning i det hurtige spil sammen. I vil lære hvordan man kan dække banen effektivt og udnytte hinandens styrker på banen. I vil lære hvordan I skal positionere jer i forhold til hinanden og hvornår I skal angribe og forsvare.

Booking af padeltræning

Både privat- og holdtræningen kan findes og bookes igennem Matchi under aktiviteter på vores side. Har du spørgsmål eller et ønske om en privatundervisning, så kontakt os via mail eller telefon, så vi sammen kan finde en tid.