Find dit niveau – ny skala

Efter padelsportens indtog i Danmark er antallet af spillere, og ikke mindst spillesteder eksploderet. Det har betydet at der har været mange forskellige systemer for niveau-inddeling rundt i de forskellige centrer. Derfor har man nu forsøgt at standardisere hvordan man niveau inddeler. Du kan finde dit niveau nedenfor, så er du sikker på at du matcher op med nogen på samme niveau. Det giver de sjoveste kampe!

NIVEAU INDDELING:

Niveau 1,0

Nybegynder. Har ingen erfaring med padel.

Niveau 1,5

Du har spillet få gange og kan reglerne. Du har endnu ikke lært at brug glasset ordentligt og bruger det ikke, men kan så småt få nogle dueller i gang. Du mangler stadig kontrol i dit spil, og har mangler i din basis teknik.

Niveau 2.0

Du spiller med nogen kontrol, bruger glasset oftere. Du har evt. erfaring fra anden ketchersport, og kan drage fordel af dette. Du kan have nogle gode kampe med forholdsvis lange dueller, når du møder nogen på samme niveau.

Niveau 2.5

Du er begyndt at spille med taktisk forståelse, og kan bruge forskellige padelslag gennem kampen. Du spiller fint med i Americano´er.

Niveau 3.0

Du spiller regelmæssigt, og spiller med kontrol og sikkerhed i store dele af kampen. Dog har du stadig mange uprovokerede fejl i dit spil, og spiller ofte for aggressivt.

DIVISION: Du har niveau til at deltage i DPF 25/50 turneringer og/ eller Lunar Liga 3.-2. division.

Niveau 3.5

Du spiller ugentligt, har færre uprovokerede fejl i dit spil og længere dueller. Du har forståelse for taktik og positionering på banen. Du kan bruge glasset, og kan kontrollere fart i dine dueller.

DIVISION: Du vil kunne deltage i DPF100 turnering, samt spille 2. division i Lunar Ligaen.

Niveau 4.0

Du spiller med stor sikkerhed, og er på et godt niveau taktisk og teknisk. Du har evt. spillet flere DPF turneringer.

DIVISION: Du har niveau til at deltage i DPF 200 turneringer og/eller Lunar Liga 1. division.

Niveau 4.5

DIVISION: Du er seedet i DPF 200 turneringer eller spiller DPF 400 turneringer. Du har niveau til Elite division i Luna Ligaen..

Niveau 5.0

DIVISION: Du er seedet i DPF 400 turneringer og niveau til Elite Division i Lunar Ligaen.

Niveau 5.5

Landsholdsspillere

Niveau 6.0

DIVISION: Spiller professionelt og er rangeret i WPT top 250.

Niveau 7.0

DIVISION: Spiller professionelt og er rangeret i WPT top 100.