Padelbaner hos Padel Court

Vi er en af Esbjergs førende padelcentre inden for den populære sport, padel. Hos Padel Court Esbjerg er der rig mulighed for at spille din padel-kamp, da vi har hele 9 doublebaner samt 1 singlebane. Det betyder at uanset om I er 4 mand, 2 mand eller en større gruppe, har vi en padelbane til jeres behov.

Hos padle court kan vi tilbyde flere forskellige banetyper. Vi har følgende banetyper:

  • Single baner
  • Double baner
  • Dobbelt baner udendørs

Vores baner er designet og udformet til at opfylde og imødekomme de forskellige behov hos både de erfarne og begynderne. Banerne er panoramabaner som er fra Padel Galis. 

Double baner til padel

Vores double baner er til jer der er 4 mand eller flere, og som ønsker at få en fed match stablet på benene. Banerne er i høj kvalitet, og vi har hele 9 double baner, så der er rig mulighed for at finde et tidsrum der er plads til jer. 

Single baner til padel

De fleste kender nok padel som værende en sport hvor man spiller 2 mod 2. Dog er der også mulighed for at spille 1 mod 1 ved booking af vores single bane. Er i derfor to mand der elsker at dyste, eller har i ikke lige kunne samle hele flokken, så kan en single bane være en god alternativ løsning. 

Priser på padelbaner

Vi har varierende priser på vores padelbaner, alt efter hvilken banetype du ønsker at booke. Derudover varierer prisen også efter hvilket tidspunkt på dagen, du ønsker at spille. Der har vi vores såkaldte low time og high time perioder, hvor der i high perioden er en højere banepris, da disse tider er meget efterspurgte blandt pladespillere.
Hvis du er en af de erfarne spillere som spiller meget i løbet af ugen eller i måneden, så er det også muligt at købe et klippekort eller et værdibevis til Padel Court.

Priserne på vores forskellige banetyper kan du se her.

 

Booking af padelbanerne

Vi bruger bookingsystemet Matchi, hvor du nemt og hurtigt kan finde vores padelcenter og booke vores baner. Vores åbningstider er fra 06-22, og det er derfor i dette tidsrum, at du kan booke en bane hos os.
Du kan nemt booke vores forskellige banetyper her.